torsdag 27 augusti 2009

Trasslig och krasslig...

...men glad ändå. Så kan man väl sammanfatta Esters lilla formsvacka än så länge. Vi tror att hon håller på att få tänder. Hon äter dåligt och sover mycket. Men när hon är vaken så är hon glad trots lite röda ögon. Idag har hon badat utan att mamma varit hemma samt suttit och pillat med "Hippo" ackompanerad av barnkammar-skivan hon fick i barnvälsignelsepresent av faster. Självklart har hon tränat en del på att kravla sig frammåt på golvet också... det är värt att titta på! Man brukar väl säga att 1 blick säger mer än tusen ord...eller är det en bild som säger det?
Hur som helst så borde ju en film (där det ryms flera blickar och bilder) säger ännu mer än så...därför borde ju detta inlägg vara ett av våra längsta hittills!? Men först, några bilder ifrån kryssningen och närliggande dagar:

Visst ser hon lite sjuk ut?

Trött Ester bryter ihop hos mamma efter kryssning.

Crazy little girl :)

Mammas cola verkar god...

Tre stora båtar... och en liten efter.

Pappa läser (sin) favoritbok.

Ester "hjälper till" med ommöblering och städ.


och nu, filmen :)

3 kommentarer:

mormor sa...

Vilken tarvlig boll som rullar undan näör hon ska ta den. Ni får uppfostra bollen bättre:-)

Hanna sa...

Vad duktig hon är! Värsta gullungen! Hon har blivit så stor, det går fort. kan längta tills Gabriel blir lite större och lite mer aktiv.

Johannes sa...

Valet mellan boll och pappa var inte så svårt. Stor kusinen är oerhört busig just nu. om det fanns en snabbspolningsknapp för att undvika trots så skulle jag vissa stunder inte tveka. Ester är söt!