onsdag 19 augusti 2009

Eget rum

WASSAP!


Idag har Ester fått ett helt eget rum där hon kan leka, läsa böcker med oss vuxna och sova - vad mer kan man begära förutom lite mat och blöjbyte ibland!?
Det var allt lite läskigt då pappa började flytta runt här hemma, plötsligt var vardagsrummet både gästrum, kontor, lekplats och TV rum... men sen började det se mer och mer vättigt ut. Just nu ligger Ester och testar sängens nya plats - den funkar!


Från att sittandet hörde till tillfälligheter så har det nu blivit någon slags standard på bara några dagar. Helst vill hon stå upp hela tiden men det finns ingen som orkar med att hålla henne i handen hela dagen då allt annat måste fixas här hemma, så då blir sittandet det näst bästa. Omringad av kuddar av olika slag har hon nu suttit sin beskärda del i alla våra rum...förutom kanske badrummet. Man kan enkelt lämna henne sittandes i flera minuter med en boll eller (den nya favoriten) klädnypan framför sig. Otroligt kul med en stabil rygg och nacke. :)


En vän kommer in och säger hej mitt i vardagen, landade först på afrikatavlan med samma färger som vingarna, cool.


Så har vi det här med handleden, som tydligen är Esters nya upptäkt. Man kan ju nämligen - som vissa av oss redan visste - snurra på handen fram och tillbaka. Hon ser ut som drottning Silvia då hon sitter och vinkar till svenska folket - störtskönt! Ännu bättre blir det då hon har greppat en barnmats-sked i den andra handen. Den ser ut som en liten scepter (spira). På det hela taget blir det i min hjärna någonslags mix av teskedsgumman, drottning Silvia och en kramgo nallebjörn. För det har inte blivit lite kramar på sistonde... man får ju passa på medan hon ännu vill/inte kan springa ifrån :D

Här drägglar jag ner hela puffkudden, när pappa kom på mig blev jag sprallig så det pangade.

2 kommentarer:

mormor sa...

har hon fått mammas "kisse", käraste leksaken när hon var liten.

www.mewertzaxelsson.blogspot.com. sa...

ja, det måste ju vara alla tiders att ha en klädnypa att håll i.
Stabilt och bra.
Den lilla fjärils-vännen, var hos mig ochså, precis likadan - kanske en släkting.
Ester, verkar vara en riktigt pigg, liten flicka.
Ge henne en kram, från farmor Maritha.